Opvanglocatie

Binnen:

De opvang vindt plaats in een kindvriendelijke woonkamer in huiselijke sfeer.
Er staan speelkasten waar de kinderen zelf speelgoed uit mogen kiezen. Dit varieert van houten treinen, puzzels en blokken tot knuffels,boekjes en auto's.
Daarnaast bied ik speelgoed aan wat bij de ontwikkeling van het kind aansluit. Denk hierbij aan een vormenstoof en legpuzzels. 
Voor de kleintjes onder ons is er een inklapbox. Zowel binnen als buiten te gebruiken waardoor ook zij er altijd bij kunnen zijn!
Slaapruimte:

Op de eerste verdieping is er een aparte kamer gemaakt voor de kindjes om te slapen. Hier staat een duoledikant en een ledikantjesklaar. 
Er is eventueel nog een kamer beschikbaar wanneer er een kindje lastig in slaap kan komen bij de andere kindjes op de kamer.


Buiten:

Is het lekker weer? Deur open en hop naar buiten! 
In de tuin staat een speelhuisje waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.
Loopfietsjes, -tractor en -auto staan klaar.
Ook hebben we een trampoline in de tuin. Hier wordt alleen in gesprongen onder toezicht. Het vangnet is zo gemonteerd dat de kinderen nergens tussen kunnen komen en er zeker niet uit kunnen vallen!(sluit met rits en gespen)
Wanneer het warm is en de zon schijnt staat er een badje met laag water om heerlijk af te koelen. Daarnaast nog een watertafel om mee te spelen.
Voor de bescherming van de huidjes wordt er een grote partytent opgezet, zodat de kinderen veilig in de schaduw kunnen spelen.
Comments