Welkom‎ > ‎

Voorstellen

Over gastouder Desiree:

In maart 2012 ben ik samen met mijn man in Breda Haagse Beemden gaan wonen. Wij wonen daar nu samen met ons zoontje en hondje in een rustig blok met veel jonge gezinnen.  
Dat zelfde jaar heb ik de opleiding PABO afgerond. Ik ben daarna enige tijd werkzaam geweest als leerkracht in het onderwijs.
Sinds augustus 2014 ben ik moeder van een prachtige zoon. Nu kan ik als gastouder mijn passie voor het werken met kinderen goed combineren met de opvoeding van mijn eigen zoontje.
Ik verzorg een huiselijke, kleinschalige, en vertrouwde opvang voor kinderen van 0-4 jaar. De opvang vindt plaats bij mij thuis op maandag t/m donderdag.
Opvang bij De Deugnietjes is:
* een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In de buurt van natuur(vijver, eendjes, bos), kinderboerderij en speeltuinen. 
* Veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Ik pas verschillende activiteiten toe op de ontwikkelingsbehoeften van uw kind. Denk hierbij aan knutsel- en bouwopdrachten om de fijne motoriek te stimuleren. Daarnaast heb ik voldoende ruimte in huis en tuin waardoor uw kind de grove motoriek kan oefenen(rollen, kruipen, staan,lopen, springen e.d.). G
raag lees ik samen met de kindjes uit diverse boekjes. Van prentenboekjes tot voorleesboeken. Dit vind ik erg belangrijk omdat het de taalontwikkeling van het kindje positief beïnvloedt.
* Prijs vanaf €5,50 per uur met een minimale afname per dag van 5 uur.
* LRKP geregistreerd (u kunt kinderopvangtoeslag aanvragen) en aangesloten bij erkende gastouderbureaus.
Comments